Specialkamera.dk har spændende spionudstyr

Videoovervågning bliver mere og mere udbredt og bliver mere og mere tilgængeligt for flere og flere. Det er nemlig blevet super let og også billigt at installere videoovervågning i enten dit hjem eller måske i din virksomhed. Hos Specialkamera.dk kan du få alt til overvågning, men også meget andet i kamera. Blandt andet kan du få hvad du skal bruge af spionudstyr.

For der kan være situationer, hvor du står, og har brug for at opsætte spionkamera for at få klarhed omkring, hvad der sker i netop dit lokale. Disse spionkamera er små meget kompakte digitale videokamera, der er skjult i et lille kabinet. Eksempelvis kan man få spionkamera forklædt som en kuglepen, hvilket er en meget populær løsning. Pennen indeholder en kortlæser til mikro-SD kort, hvor kameraet kan lagre optagelserne. Desuden findes en indbygget mikrofon, så man også kan få lyden med på optagelserne. En anden sjov mulighed er en nøglering med indbygget videokamera. Denne løsning ligner typisk en fjernbetjening til en bils centrallås. Knapperne på siden kan starte videooptagelserne eller også tage billeder. Kvaliteten er dog højere på kuglepennen, men til prisen får man en super god løsning med disse små nøgleringe. Endnu en mulighed er et kamera skjult i en USB-nøgle. Denne kan man ofte have liggende fremme ude at dette vækker opmærksomhed. Men det er også muligt at få et kamera indbygget i en billederamme. Det er svært at gætte sig frem til, at der i en ramme er skjult et kamera. Og prisen på dette er faktisk kun kr. 349,-

Skal det være et fastmonteret spionkamera, kan du overveje et kamera, der er forsynet med en rumføler. Altså at optagelserne først starter, når der er bevægelse i rummet. Andet spionudstyr omfatter blandt andet en forskellige former for detektor til afsløring af aflytning og overvågningsudstyr. Du skal naturligvis huske, at du kun må benytte spionudstyret til lovlige formål.