Sådan slipper du for skrald ved indgangen

Det er ikke sjovt at samle affald op på parkeringspladsen. Og det er irriterende at se affald flyde ved indgangen. Det giver virksomhedens gæster et dårligt indtryk. Mennesker der går forbi vil tænke sit når der ligger emballage og cigaretskod og flyder.

Men i stedet for at lade dig irritere, så tag ansvar og sæt en udendørs skraldespand op.

Vi kan ikke lide cigaretter

Rygerne er blevet sendt uden for døren. Det giver nogle udfordringer. Ud for enhver opgang ligger der skod fra mennesker der lige skal have en smøg i pausen.

Skod er virkelig ulækre og kan være farlige for dyr og små børn. Nogle har fundet på løsninger med små potter eller krus til cigaretskodene. Men det bliver de pænere af. De skal helt væk.

Hos Clean Management kan du købe udendørs skraldespande med askebæger.

Undersøg typen af affald

Det lyder ikke så lækkert, men lav lidt undersøgelse i adfærd betaler sig. Find ud af hvad det er for en slags affald der flyder på virksomhedens udendørsarealer. Er det skrald andre har smidt? Er det cigaretter fra medarbejdernes rygepauser? Er det emballage fra snacks i bilen?

Der er mange muligheder. Men det er vigtigt at vide for at du kan sætte de rigtige affaldsbeholdere op på de bedste steder.

Læg en god strategi

Med din nye viden kan du sætte skraldespandene strategisk op. Eller du kan påvirke de ansattes adfærd. Måske kunne du finde et andet sted til rygerne og sætte en beholder op til skodder.

På parkeringspladsen skal der være mange skraldespande til emballage, bananskræller og kaffekrus. Husk også en beholder til flasker så du giver mulighed for genbrug.

Ved indgangen bør der være en affaldsbeholder både ude og inde. Sæt eventuelt en spand op tæt på indkørslen så fremmede ikke smider skrald.