Sådan vælger du din nye massagestol!

Hvis du står og skal købe en massagestol, vil du på nettet blive mødt af at væld af muligheder med masser af løfter om den bedste komfort og dusinvis af smarte funktioner. Og da massagestole ofte er en stor investering at gøre, risikere du som følge heraf ikke at få det optimale ud af din investering.

Du kan med fordel derfor kigge efter et par bestemte features, når du vælger massagestole, som du med garanti ikke går galt i byen med.

Massagestole i 2D og 3D

Med 2D- og 3D-teknologi i din massagestol scannes din krop, inden massagen påbegyndes. Desto mere avanceret teknologien er, desto mere nøjagtig blive scanningen af din krop og massagen bedre tilpasset dine behov.

Massagestolene består af motorsystem med ruller, som står for selve massagen. I massagestole med 2D-teknologi finder du som oftest flere ruller, for at opveje for det mindre avancerede motorsystem i selve massagen. Som udgangspunkt vil du dog altid få den bedste massage ud af 3D-tekonologi og et mere avanceret motorsystem, hvilket prisen på massagestolen derfor også afhænger af.

I massagestole finder du også luftpuder, som regulerer trykket på din krop under massagen. Luftpuderne varierer i funktionalitet, kvalitet og antal, hvor du i de større modeller af massagestole typisk finder flere luftpuder og en stærkere kompressor. Placeringen af luftpuder har ligeledes meget at sige for funktionalitet af massagestolen, hvor disse fx bruges til strække, vride og give fodmassage i massagestolen.

Andre centrale funktioner i massagestole, du bør være opmærksom på, er infrarød varme, ”Zero Gravity” og negativ ilt-ion, indbyggede højtalere og meget mere, der kan være med til at hæve massagen og brugsoplevelsen af stolen.

Hos Iwao-massagestole.dk finder du et stort udvalg af massagestole i begge ender af prisklasse og funktionalitet, og flere bedst i test modeller.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *