Batteridrevet værktøj fra Makita til gør-det-selv -manden og den professionelle

Makita er et mærke som de fleste mennesker kender. Makita har har specialiseret sig i at producere alle slags batteridrevne maskiner også kendt som akku-maskiner. F.eks. er Makitas håndværkerradio et elsket stykke værktøj for mange håndværkere og private, der ønsker at lette arbejdsdagen med god musik i baggrunden. For gør-det-selv folket er Makita også det rigtige sted at kigge hen efter det værktøj der skal bruges i hjemmet. Det kunne blandt andet være en batteridrevet hækkeklipper som modellen BUH550Z 36V der både er stærk, men også ergonomisk og let at arbejde med. Med en knivlængde på 55 cm og en vægt på 5,1 kg kan den klare selv de tykkeste grene din hæk måtte have. Et lækkert stykke ekstraværktøj til dem som har specielle buske eller små hække, er Makita Akku UM164DZ som er en håndholdt kantklipper med en vægt på blot 1 kg. Dette gør den nem at håndtere og dermed perfekt til at frisere det runde træ eller den trekantede busk. Et andet produkt der også eger sit godt til haven er Makitas akku plæneklipper DLM380Z, der er stærk nok til at kunne klippe en græsplæne på mellem 270 og 540 m², alt efter batteriets kapacitet.

Makita har også lavet en batteridrevet kaffemaskine, som egner sig perfekt til byggepladsen, den lange køretur ud til sommerhuset eller i skurvognen. Med denne kaffemaskine er du altid sikret kaffen der er så vigtig når vi skal bygge eller reparere noget, uden at du behøver at være afhængig af at have en stikkontakt i nærheden.

Makita laver dog også værktøj som er beregnet til brug af professionelle f.eks. modellen Makita akku DHR264Z – 18V SDS-Plus, som er en borehammer der er beregnet til at bore igennem selv det hårdeste materiale. Igen er fordelen at maskinen ikke behøver at have en stikkontakt i nærheden. Dette gør den fordelagtig for håndværkeren der ofte kun skal bore et eller to huller hos en kunde for at kunne udføre sit arbejde. Makita laver også akku bore- og skruemaskiner som er beregnet til den professionelle håndværker, der skal kunne stole på at sin skruemaskine altid lever op til den forventede holdbarhed og styrke. En kold vinter kan virkelig gøre det hårdt at være på arbejde, men med Makitas varmejakke, som har 3 varmezoner og 3-trins regulering af varmen, kan du i op til 17 timer forblive varm og have mere overskud til dit arbejde. 

Hos www.dorchdanola.dk kan du finde alle ovenstående ting og meget mere værktøj fra Makita til den helt rigtige pris.