Gorridsen er tøj til den kvalitetsbevidste

Hvis du er en person, som elsker tøj i lækkert design og høj kvalitet, så er Gorridsen mærket for dig. Hos Det Halve Kongerige forhandler vi det elegante og vidunderlige Gorridsen mærke og du kan med garanti finde lige præcis det item, som din garderobe mangler.

Enkle og smukke designs

Når du kigger på en Gorridsen kollektion, vil du hurtigt se at der er gået op i detaljerne. Alt fra valg af materialer til design og selve den daglige brug af tøjet er der tænkt over. Gorridsen er smukt og elegant tøj med stilrene snit og nedtonede mønstre, som egner sig godt til den modne og modebevidste kvinde, der ved hvad hun vil have.

De bedste materialer

I sortimentet af Gorridsen finder du blandt andet lækre kashmir bluser, hvis garn er forarbejdet i Italien. Bluserne af alpaca garn er lavet af garn, der kommer fra et lille strikkeri i Peru i Sydamerika, hvor arbejdernes rettigheder og forhold er ordentlige. Der er nemlig ikke kun fokus på at bruge de bedste og mest holdbare materialer hos Gorridsen, de har også fokus på bæredygtighed.

Tøj du beholder for evigt

Gorridsens fokus på bæredygtighed spiller også ind i, at deres tøj holder i mange år fremover. En investering i Gorridsen tøj er derfor også en investering i fremtiden, da du kan bære din bluse eller trøje sæson efter sæson uden at den bliver træls at se på og uden at den går af mode på grund af dens tidløse design. Hvis du er nysgerrig på, hvad Gorridsen har at byde på, så gå på opdagelse på Det Halve Kongeriges hjemmeside og find ud af, hvilket item fra Gorridsen, der kan udtrykke lige præcis hvem du er – og det med god samvittighed over for klimaet.