Invester i et Molton scenetæppe

Ønsker du høj kvalitet på scenen, så er et Molton scenetæppet lige sagen for dig. Hvis du står og skal have opdateret scenetæppet på skolescenen, i amatørteatret eller på det større teater eller koncertsal, så vælg at investere i kvalitet og holdbarhed og køb Molton.

Et scenetæppe for livet

Et scenetæppe skal kunne holde i lang tid. Det skal kunne klare børn, der svinger sig i det, at blive trukket frem og tilbage tusindvis af gange, kunne klare sollys og mørke, støv, væsker og meget mere. Et scenetæppe skal med andre ord være slidstærkt og robust. Det er et Molton scenetæppe. Molton er et anerkendt mærke, fordi det netop er et scenetæppe for livet. Molton scenetæpper kan købes som brandsikre, hvilket kan være med til at gøre rummet tryggere. Derudover absorberer de lys og lyd, hvilket er utroligt snedigt under koncerter og forestillinger, når folk for eksempel bevæger sig på bagscenen.

Sunstill er din Molton forhandler

Hos Sunstill kan du finde en lang række af de smukke Molton scenetæpper i to forskellige slidstærke materialer. Det ene er bomuldsscenetæpperne, som man oftest ser. Vi forhandler dog også satin scenetæpper, som skaber et glidende og elegant udtryk på din scene. Fordelen ved at investere i satin er også, at du undgår at fnuller og støv hænger ved i det. Vi har Molton tæpper i længderne 30m, 60m og løbende meter. Fortæl os hvad dine behov er, og få præcis det Molton tæppe ind ad din dør, som opfylder alle dine behov.

Få det syet

Har du ikke mulighed for at sy dit scenetæppe selv, så kan du lade os gøre det for dig. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at opgradere din scene.