Smuk afskærmning med bøgehække

Som ejer af et nybygget hus i et parcelhuskvarter drømmer du sikkert om lidt privatliv i din have – især hvis der endnu ikke er opført plankeværk eller plantet en tæt, uigennemtrængelig hæk. Man kan godt føle, at man er lidt til skue for forbipasserende på fortovet, når det tætteste, man kommer på en afskærmning mod offentligheden er nogle pjuskede stiklinger. Men før du går i gang med at opføre et stakit eller plankeværk, bør du overveje, om du ikke hellere vil investere i en færdigplantet, fuldt udvokset bøgehæk.

Bøgehæk – smuk, uigennemtrængelig, og nem at holde

En bøgehæk er en pryd for enhver forstadshave. I modsætning til et massivt plankeværk, fungerer bøgehækken som en luftig og organisk afskærmning mod forbipasserendes nysgerrige blikke – og så er den samtidig køn og lysegrøn hele sommeren. Om efteråret kan du have glæde af det dekorative farve-orgie i gul, orange, rød og brun, som har den store forel, at de ikke falder af, men bliver siddende på hækken vinteren over. Løvfaldet sker først i forbindelse med ny knopskydning, så den periode, hvor din bøgehæk er nøgen, er ganske kort. Og så er bøgehække bare kønnere og mere indbydende at se på end de fleste stedsegrønne hækplanter. En bøgehæk kræver kun et minimum af vedligeholdelse. Det anbefales, at hækken gødes et par gange om året, og trimmes efter behov. En bøgehæk vokser typisk mellem 10 og 20 cm om året, så denne opgave er også vældig overskuelig.

Køb færdig bøgehæk online hos Prima Færdig Hæk

Hvis du ikke selv ønsker at vente de 7-8 år, det tager for din bøgehæk at nå en acceptabel højde, kan du købe hækken i en udvokset udgave hos Prima Færdig Hæk. Her kan du vælge, hvor mange meter hæk, du ønsker, og hvor høj den skal være ved levering. Du kan læse mere, og bestille din nye bøgehæk, på primafaerdighaek.dk