Kunstigeplanter.dk – kunstige planter til private og virksomheder

Et kontor domicil kan hurtigt komme til at synes uendeligt trist og gråt, hvis man ikke sørger for at dekorere det med kunst, planter, eller spændende møbler. Det er almindeligt kendt, at medarbejdernes generelle humør stiger mærkbart, hvis der er noget kønt at kigge på ud over hvide vægge, ensfarvede gulve og så selvfølgelig endeløse rækker af computerskærme. Er du facility manager eller har du blot som et af dine arbejds områder ansvaret for medarbejdernes trivsel, er det en god idé at kigge på omgivelserne for at se, om der kunne være plads til visuel forbedring.

Gør kontoret lækkert og indbydende med smukke kunstige planter

Langt de fleste mennesker nyder synet af grønne, frodige planter og farvestrålende blomster i fuldt flor. Derfor er der mange arbejdspladser, som vælger at dekorere deres kontorer og afdelinger med livsbekræftende grønt. Problemet med planter er blot, at de kræver megen pleje og vedligehold – og med mindre du kan sætte tid af til daglig vanding og opsamling af visne, nedfaldne blade samt jævnlig ompotning og udskiftning af jord, bliver de smukke, nyindkøbte blomster og planter hurtigt et trist syn.

Samtidig risikerer du, at de dekorative planter bliver hjemsted for diverse mikroorganismer som for eksempel svamp og andre plante-dårligdomme, og også lidt større organismer som insekter og edderkopper. Og har du allergikere i din medarbejder stab, er der en vis risiko for, at det slet ikke er forsvarligt at have blomster på kontoret.

Derfor kan du med fordel vælge at skifte de levende planter ud med kunstige. Nu om stunder er kunstige planter næsten ikke til at skelne fra deres levende forbilleder. Med kunstige planter behøver du desuden ikke at bekymre dig om, hvem der vander over weekenden eller i ferien – planterne vil stå lige så smukt når I vender tilbage til arbejdspladsen som da I tog af sted. Læs mere om kunstige planter på kunstigeplanter.dk