Svømmefødder og andet vigtigt udstyr til en snorkeltur

Har du også altid drømt om at dykke lidt ned under vandet og beskue, hvilken verden der befinder sig dernede, som du føle dig lidt vægtløs blandt og lade dig komme i ét med undervandselementerne?

Om du så er en habil dykker, entusiast eller skal forsøge dig med det våde element omkring hele kroppen for første gang, så er det essentielt, at du har styr på udstyret, da du både gerne skal have det rette, der passer til dig, og så er du i en udsat situation, der kan blive potentiel farlig, hvorfor du ikke skal gå ned på kvalitet med remedierne i denne sammenhæng.

Som det første skal notere dig vejret ved det sted, du hovedsageligt har tænkt dig at begive dig ud i ved for eksempel en snorkeltur. Der er stor forskel på det kolde nord og fjerne, mere varme, østen med hentydning til blandt andet beklædning.
Hvis vejret er i den varme afdeling, kan du nok nøjes – med mådehold – med at snorkle i badetøjet, men hvis du er i de koldere omgivelser, skal du gerne have en heldragt, der kan holde på varmen. Specielt hvis du agter at dykke i koldere perioder.

Angående det mere praktiske udstyr, så skal du have et snorkelsæt, hvor der er en god dykkermaske og snorkel af god kvalitet. Husk igen på: Du kan ende i farlige situationer, når du snorkler, så udstyret skal være i top.
Du skal også erhverve dig et par gode svømmefødder, så du nemt kan komme omkring uden at bruge for mange kræfter.

Til slut kommer lige et par praktiske råd: Vær sikker på, at du kan svømme og føler dig hjemme i vandet.

Vælg gerne at tage en snorkeltur sammen med andre, så I kan holde øje med hinanden.

Undersøg området, naturen og vejrforholdene, før du begynder at snorkle.