Realisér din kreativitet med karton papir

Med karton papir i forskellige farver kan du tage en pause væk fra hverdagens forventningspres og skabe dine helt egne personlige designs. Om du vil bruge kartonen til at skabe unikke fødselsdagsinvitationer, smuk julepynt eller et prinsesseslot til børnene er helt op til dig. For når du har fået fat i noget farverigt karton, en saks og en limstift, er alt nemlig muligt med den rette, kreative tilgang.

Kreative karton projekter

Grundet kartonens tykkelse kan du skabe designs, der er oplagte som gaver grundet en stærk holdbarhed. Du kan eksempelvis designe en hjemmelavet mindebog til dit barn eller en god ven, hvor kartonen kan udgøre bogens farverige sider.

Detaljerne gør forskellen

En oplagt desingidé er at klippe forskellige mønsterformer ud af et stykke kartonpapir og bruge det som fine detaljer på invitationer. På denne måde kan du sammensætte mange forskellige farver og mønstertyper, så du kan skabe et detaljeret udtryk. Et stykke bart karton kan desuden let dekoreres med forskellige stempler og fotografier, der oplagt kan gives i gave til en, du holder af.

Vær kreativ sammen med dine børn

Ved at lave kreative karton projekter med børnene, kan I på fantasifuld vis skabe forskellige krea-universer og på samme tid styrke jeres samarbejdsevner. Lav eksempelvis et flot eventyrslot af karton papir i forskellige farver eller et sejt rumskib, hvor forskellige stempler og klistermærker påsættes. Enkle DIY-projekter med børnene behøver slet ikke at være så komplicerede. Fokus er først og fremmest på, at I laver noget sammen, og at din og dit barns fantasi styrkes gennem skabelsen af alt lige fra et fabeldyr til et stort slot. Her er det blot alfa og omega, at I har et stort udvalg af karton papir i mange forskellige farver til rådighed.