Slip for at blive våd med en tørdragt

En tørdragt er særligt designet til netop at holde dig tør, selvom du befinder dig under vandets overflade eller dyrker vandsport. Modsat en våddragt, sidder en tørdragt mere løst på kroppen. Dens primære funktion er at isolere og udelukke meget koldt vand og derfor er den også oplagt at bruge på dykkerturene i de lidt køligere måneder. Ved flere vandsportsaktiviteter såsom vandski og windsurfing kan det være fordelagtigt at bruge en tørdragt, hvis vandet har nået meget kølige temperaturer.

Invester i en tørdragt

Hvis du også vil lukke vandet ude på din næste dykkertur, så tag et kig på Aquashoppens udvalg af tørdragter. Hos dem kan du være sikker på at finde en tørdragt i yderst topkvalitet. En tørdragt er dog en større investering, så derfor bør du overveje flere ting, før du vælger en. Det er nemlig vigtigt at pasformen sidder ordentligt og kan holde dig tør, men ikke går ud over din bevægelighed. Derudover er det en god idé at overveje hvilken dragttype, der passer bedst til dig. Vælg mellem en skaldragt som giver dig god plads til bevægelse eller neoprendragten i tykkere materiale som har bedre isolation. Hos Aquashoppen kan du finde en tørdragt, til både mænd og kvinder og dragterne kommer i helt standardstørrelser. Du har endda også muligheden for specialtilpasninger eller en helt specialsyet tørdragt.

Alt i dykkerudstyr

Udover tørdragter kan du også finde en masse andet dykkerudstyr hos Aquashoppen. De har nemlig specialiseret sig inden for dykkerbranchen og har alt lige fra harpuner og våddragter, til dykkerbriller og sikkerhedsudstyr. Hos dem bliver du klædt godt på til dit næste undervandseventyr. Aquashoppen vægter sine kunder højt , så de står altid klar til at hjælpe og rådgive, hvis du får brug hjælp.