Hold briksen ren med papirruller

Som fysioterapeut, kiropraktor, eller anden form for behandler er rengøring en essentiel del af dagligdagen. Det er vigtigt at holde klinikken og ikke mindst briksen som klienter ligger på ren. De seneste år har især været lærerige i forhold til hvor vigtig rengøring og hygiejne er. Som behandler er det derfor meget fordelagtigt at anvende papirruller, til at holde briksen ren. På den måde sikrer du nemlig, at klienterne ikke ligger på samme underlag.

Find papirriller til din klinik

Papirruller er allerede en fast og vigtig del af inventaret hos mange behandlingsklinikker og sådan skal det gerne fortsætte, for hygiejnens skyld. Hos yourcare.dk finder du papirruller som er stærke, tynde og fedtafvisende. Deres papirruller er lavet af den fineste kvalitet af silkepapir og kan anvendes på high/low behandlerbrikse. Pr. kasse du bestiller hos yourcare.dk får du 25 papirruller, som måler 22 cm x 69 meter pr. rulle. Rullerne er meget anvendelige og nemme at bruge, da man blot hiver en ny omgang papir henover briksen og så er den klar til næste patient. Med papirruller sikrer du dine patienter et nyt og rent underlag, som de helt sikkert vil sætte pris på.

En troværdig forhandler

Bag yourcare.dk sidder et hold med over 20 års specialiseret erfaring, som vægter troværdighed og kvalitet meget højt. Yourcare.dk går ikke på kompromis med deres produkter, så gennem dem kan du være sikker på at få de bedste produkter til dine kunder og klienter. Udover papirruller og andre hygiejneprodukter kan du også finde et udvalg af produkter til f.eks. søvn, smertelindring og rengøring. Hos yourcare.dk finder du alt til din klinik.