Køb unikke spejle med ramme

Vi ønsker alle at skabe et hjem, der er helt unikt, og som afspejler vores personlighed. Skræddersyede løsninger på interiør og møbler er derfor også perfekte, når du skal finde de ting til dit hjem, der afspejler dig allerbedst.

Én af de ting, der er at finde i langt de fleste hjem, er spejle. Og for at du ikke skal have det samme spejl som alle naboerne, kan du få lavet spejle med ramme, hvor du helt selv vælger størrelsen på spejlet, og hvilken ramme, der skal være omkring. På den måde kan du også være helt sikker på, at du kan finde et spejl, der passer helt perfekt ind i dit hjem, og som ingen andre har.

Spejlets mange muligheder

Spejle kan hænge i de rum i dit hjem, du ønsker. Mange har et spejl hængende i entréen, hvor de lige kan tjekke, at de ikke har mad omkring munden, og at håret bare spiller, inden de forlader hjemmet. Andre har det hængende på soveværelset, hvor de lige kan tjekke, at dagens outfit er perfekt.

Spejlet bruges ofte til lige at se sig selv an. Men spejlet har også en anden funktion, som mange måske ikke kender, men som mange kan få stor glæde af. Denne funktion er, at spejlet kan skabe en dybde i rummet og få selve rummet til at synes større.

Ved at spejlet spejler det lys, der i forvejen er i rummet, giver det indtryk af, at rummet er større end det i virkeligheden er. Derfor kan det i hjemmets mindre rum være en god idé at have et spejl hængende, hvis man ønsker at skabe illusionen af et større rum.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *