Sådan får du rene vinduer

Grimme vinduer fyldt med snavs og striber er ikke særlig pæne at se på. Desværre er det næsten umuligt at undgå, medmindre du pudser dem hver eller hver anden dag. Der hvirvler nemlig masser af støv og snavs rundt i luften, som sætter sig på ruderne. Det sker både, når det regner, og når det sner, men også når solen står højt på himlen og gør jorden tør. Her kommer der nemlig masser af støv og pollen i luften, som gør dine vinduer beskidte.

Årstiden er vigtig

Der er tider på året, hvor det er smartere at pudse vinduer end andre. De fleste får også lyst til at pudse vinduer, når vinteren er forbi, og solen kigger frem og ind i stuerne. Når solen står lige på ruderne, er det også meget tydeligt, hvis vinduerne er beskidte. Derfor er foråret en oplagt anledning til at få givet dine vinduer en grundig omgang. Om vinteren og i de kolde måneder risikerer du at få striber, og du risikerer også, at vandet fryser. Vinduerne bliver desuden beskidte igen meget hurtigt om vinteren.

Professionel vinduespudser

En professionel vinduespudser er en god idé, hvis du gerne vil have pletfri vinduer, du kan spejle dig i. De har nemlig mange års erfaring, nogle helt bestemte teknikker, er hurtige og har det helt rigtige udstyr med. F.eks. har de vandpumper, der hjælper dem med at pudse dine vinduer helt perfekt. Noget, du måske ikke selv lige er i besiddelse af.

De rigtige rengøringsmidler

De rigtige rengøringsmidler er vigtige for et flot pudset vindue. Køb rengøringsmidler specifikt til vinduespudsning, og glem alt om glasrens. Glasrens giver nemlig striber, som tydeligt kan ses, når solen står ind ad vinduerne. Du kan også lave en blanding af vand, opvaskemiddel og eddike i de rigtige forhold.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *