Corona-aktiviteter: 3 nye ting, du kan give dig til

Corona har ændret vores aktiviteter, og vi kan ikke længere gøre de ting, som vi var vant til. I hvert fald i mange tilfælde, men der er heldigvis mange ting, som vi kan få fornøjelsen af at opdage. Vi kommer i denne artikel ind på tre ting, som du kan lave med dine venner eller din familie.

Kajak og roning

Kajak og roning er to aktiviteter, som ikke kræver, at man er mange mennesker sammen. Det er så at sige ikke en holdsport og derfor ret coronavenligt. Du skal dog huske det rigtige udstyr, hvis du vælger at gøre en af disse ting, medmindre du kan leje det i din lokale forening. Blandt andet skal du huske pagaj, som er de genstande, man ror med i en kajak.

Gaming

Gaming er typisk noget, som er forbeholdt unge, men man kan sagtens starte i en sen alder. Der er et væld af forskellige spil, som ikke kræver den samme reaktionsevne, som mange unge har. Det er en god måde at fordrive tiden på under corona, og du vil opleve, at du bliver slugt op i de nye universer, som du bliver en del af. Det er lidt som at læse en bog – bare med et element af interaktivitet.

Læg puslespil

Vil du gerne have en stille og rolig aktivitet, som du kan lave med din corona-boble, så er puslespil en formidabel løsning. Puslespil behøves ikke være så dyrt igen, og man kan i høj grad øge sværhedsgraden ved at finde et spil med mange brikker. Typisk har spillet også en sværhedsgrad selv.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *