Giv arbejdsdagen et sundt skud energi med en frugtordning

De fleste kender det. Hen ad eftermiddagen, når frokosten for længst er overstået, men der stadig er længe til fyraften, kommer en lille sult snigende. Man kan bekæmpe den på mange måder: Chokoladebarer, kage, sodavand eller kaffe. Men en sundere løsning er en frisk og lækker frugtordning.

Man skal have seks stykker frugt og grønt om dagen. Det er nok de færreste, der når det. I en travl hverdag er det ikke lige frugtkurven, de fleste vælger at pakke i tasken – det ender oftest ud i stødte æbler og maste bananer.

Med en frugtordning på kontoret kan en stor gruppe medarbejdere slippe for det individuelle bøvl, mens der stilles et sundt alternativ til rådighed. Det er selvsagt nemmere at droppe kagen, hvis der slet ikke står kage, men frugt på bordet!

En frisk og lækker ordning, der løfter arbejdsmiljøet

Du viser din medarbejdere, at du sætter pris på dem, ved at stille frugtkurve eller -kasser til rådighed. Det er altså både en investering i dine medarbejderes sundhed og trivsel og i deres tillid til dig som leder.

De klassiske kurve og kasser med frugt er fyldt med årstidens bedste friskt fra naturen, og leveringen kan tilpasses til dine ønsker. Skal I have frugt hver uge, hver anden uge, eller bare udvalgte dage? Alt er muligt.

Du kan også vælge en økologisk frugtordning, hvor alt frugten er nøje udvalgt efter dens bæredygtige oprindelse. På den måde signalerer du overfor dine medarbejdere, at du vil både dem og planeten det bedste.

Til alle kurve og kasser kan du tilkøbe diverse tilbehør, for eksempel lækre nødder elle snackgrønt, som er lige til at sætte tænderne i. Vælg den ordning, der passer bedst til dig, eller sammensæt én ud fra de mange valgmuligheder.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *