3 tips til den perfekte have

Har du et stort lækkert haveareal, men har du endnu ikke fundet hemmeligheden til at gøre den til den flotteste i nabolaget? Så er der heldigvis råd at hente. Der er et utal af muligheder, når det kommer til haveindretning, og der er ingen grund til at begrænse sig. Vi giver dig her tre bud på, hvordan din have kommer i absolut topform.

Kopsten til dine fliser

Har du lagt fliser, men føler du ikke helt, at det er nok for det fuldendte udtryk, som du leder efter? Kopsten er løsningen, som giver form til dine fliser, og det kan give et utroligt strømlinet udtryk til din have, hvis du har fliser ned i haven omkranset af kopsten. En sti er nemlig en fantastisk tilføjelse, men det skal også gøres ordentligt fra start.

Anlæg et bassin

Er der noget mere livsgivende end vand? Det er der ikke – på rigtig mange niveauer. Med et bassin skaber du et centrum for din have, og du kan ligeledes glæde dig over at have inviteret en masse fauna ind i din lille oase, som vil tiltrække alverdens store og små dyr. Det vil være til glæde for mange, men primært dig, der hver dag kan kigge ud på det.

Skab niveauer i haven

Noget, som de færreste benytter sig af i deres havearealer, er niveauforskelle. Det skal siges, at det ikke er den mest praktiske løsning, men hvis dit mål er at få en pæn og visuelt appellerende have, så kan bakker og bøjninger være det, som sætter prikken over i’et. Det er ikke billigt, men det er godt.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *