3 gode tips til at holde stalden tiptop

At holde stald kræver meget arbejde, men med det rette inventar og staldudstyr, så kan du minimere dette arbejde, så du i stedet kan fokusere på det vigtigste – og det sjoveste – nemlig dyrene.

Tip #1 Gå efter kvalitetsprodukter

Det lyder måske simpelt, og det er det faktisk også! For hvis du sørger for at investere i produkter i kvalitetsmateriale, såsom dine bokse, din trillebør, dine vandtrug og –kopper og alt det, der er i brug hver dag, så undgår du rigtig meget reparationsarbejde. På den måde forlænger du holdbarheden på dine ting, og du mindsker tidskrævende arbejde med at gå og fixe ting hele tiden.

Tip #2 Sørg for at have staldtilbehøret i orden

Ved at have styr på dit staldtilbehør, så kan du optimere dit staldmiljø og gøre din daglige gang i stalden samt dine rutiner meget nemmere og langt mere overskuelige. Ved at have de nødvendige ting stående på deres faste pladser, så er de altid klar til brug – og du skal ikke gå og lede efter den, eller værre: vente på levering, fordi du mangler det. At have staldudstyret i orden, betyder at man kan have orden i sin stald.

Tip #3 lær Midtjyden Staldinventar at kende

De har nemlig produceret topkvalitets staldinventar i mere end 30 år, og i dag arbejder de med mere avancerede programmer til deres designudvikling – men al deres design og fabrikering sker stadig i Danmark. De er altså en lokal, erfaren virksomhed, som leverer kvalitetshåndværk til dig. Udover de mange praktiske ting, kan du også finde unikke løsninger til din stald, som for eksempel skræddersyede stalddøre i forskellige størrelser og typer – det vil give din stald et nyt of ophøjet udseende samtidig med, at du med ro i sindet kan lade den daglige gang fortsætte præcis som før velvidende at de holde ri mange år frem! Se de mange løsninger via linket ovenfor.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *