3 tips til byg-selv projekterne derhjemme

Hvis du som så mange andre har svært ved at komme igennem corona uden at dø af kedsomhed, så forstår vi dig godt – og vi vil gerne hjælpe dig til inspiration. Vi køber hundehvalpe og gamingudstyr som aldrig før, men hvis du ikke vil den vej ned, så kan du begynde på dit eget hobbyprojekt. Det er billigere, og du kan gå til og fra det, som du ønsker. Vi kommer her med et par gode råd til dine projekter.

Byg dit eget møbel

Møbler fra ny er ekstremt dyre, og selvom dine hjemmelavede møbler ikke helt står lige så skarpt som de fabrikproducerede, så har de en charme over sig, som du ikke finder andre steder. Du vil samtidig føle en følelse af personlig gevinst, når noget, du har lavet, bliver brugt i hverdagen. Med pallehynder til dine sofa behøves det ovenikøbet ikke være specielt dyrt at komme i mål.

Brug epoxy resin

Skal du bygge et træbord, og føler du, at der mangler et eller andet, så bør du kigge i løsninger med epoxy resin. Epoxy givet bordet en fantastisk flot glansagtig overflade, som har nogle naturlige mønstre, du ikke finder andre steder. Vi garanterer, at du ikke finder noget lignende, når du har bygget dit bord med epoxy resin.

Gør det til et familieprojekt

Ting bliver bare lidt sjovere, hvis vi gør dem sammen. Du bør derfor tage dine børn med på råd. Ikke alene vil I få kvalitetstid sammen, men børnene vil lære en masse af dig, som de kan bruge senere hen. Det vil I begge have godt af.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *