Få styr på jeres cybersikkerhed og email-system

I moderne tider, hvor det meste af alt kommunikation internt og eksternt i virksomheder foregår over e-mail, er det uhyre vigtigt, at I som virksomhed kan garantere en vis sikkerhed til jeres medarbejdere og kunder. Dette er særligt vigtigt grundet indførelsen af EU-persondataforordningen og det stigende problem med cyber-sikkerhed i det hele taget.

Som samarbejdspartner og arbejdsgiver er det et godt budskab at sende, når man som virksomhed tager disse problematikker seriøst og kommer dem i forkøbet. I kan nemt implementere sikkerhed i jeres email-system, og hvis I allerede bruger Outlook, kan I garantere sikker mail på ganske simpel vis.

Et sikker mail-system lader jer sende sikkert til alle gennem kryptering og signering, der søger for, at kun din modtager kan læse teksten og at de er klar over, at du er den rigtige afsender af mailen.

I Outlook fungerer systemet på en ganske simpel måde gennem en plug and play-løsning. Dette betyder, at det eneste, der bliver nyt for jer, er én ekstra knap, hvor der står ”Send sikkert”. Det kan ikke blive mere brugervenligt, og samtidigt lader det jer tage det aktive valg om at sende sikkert, når en mail skal afsted.

Et godt budskab til medarbejdere og samarbejdspartnere

Det tilføjer også en kontaktformular til jeres hjemmeside, hvor I sikkert og gennem overholdelse af EU-persondataforordningen kan modtage ansøgninger og sygemeldinger med personfølsomme informationer.

Systemet, som I investeret i, er certificeret, hvilket er jeres garanti for, at de overholder reglerne om beskyttelse af b.la. personoplysninger. De har også dygtige konsulenter, der kan hjælpe jer med at forstå, hvorfor I bør have en sikker mail, hvordan I gør det, og hvilke andre fordele, der er ved produktet.

I sparer en masse administrative kræfter og tid på at investere i denne løsning. Hvis I også bruger virk.dk, og normalt selv sidder manuelt og fordeler post til den rigtige modtager, kan I nu automatisere denne proces. Løsningen lader nemlig også jeres post gennem virk.dk blive automatisk fordelt ud til den rigtige modtager.

Jeres investering i produktet bliver en nem og glidende overgang med plug and play-løsningen, og det vil give en ro både i den eksterne og interne kommunikation. Det sender et godt budskab til jeres kunder – nye og kommende – og jeres medarbejdere, om at I prioriterer cybersikkerhed i jeres virksomhed.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *