Mindre virksomhed? Vækst med lav risiko

Har du en mindre virksomhed, og er du ikke klar til at tage de helt store sko på, når det kommer til nye investeringer? Så er det bestemt ingen skam, og der findes også løsninger for dig, der bare gerne vil være i tæt kontrol med, hvad der sker i din virksomhed. Der er mange muligheder for vækst, og vi kommer her med tre råd til dig, som gerne vil gøre det med økonomien i fokus.

Lad vikarer varetage opgaver

Oplever du en større efterspørgsel, men tør du ikke helt ansatte flere folk fast? I mange mindre virksomheder har enhver ansættelse en stor påvirkning af økonomien, og derfor er det bestemt ikke uden risiko at hyre en person. Særligt ikke, når man ikke har en stor HR-afdeling til at screene på den rigtige måde. I stedet kan du hyre en vikar. Arbejder du med rengøring, kan du hyre et vikarbureau til rengøring eksempelvis.

Find gratis softwareløsninger

Softwareløsninger boomer som aldrig før, og rigtig mange af dem henvender sig til virksomheder. Mange af de nye løsninger tilbyder også, at hvis man er under et vist antal medarbejdere, kan man bruge softwaren gratis. Det kan være ideelt til eksempelvis projektstyring, datalagring og intern kommunikation.

Arbejd med SEO

Vil du gerne højere op i ranks på Google? Så kan du begynde at skrive gode og uddybende tekster til din hjemmeside. Der findes en masse små tricks til at sammensætte en god tekst med de rigtige søgeord, som ikke koster en krone. Det kræver blot din tid – og at du er nogenlunde til at skrive en tekst.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *