Udstyr og tilbehør til din hund hos petlux.dk

Leder du efter lækkert og pænt udstyr og tilbehør til din hund, som visuelt kan passe ind i dit hjem og matche dit decor? Lægger du vægt på, at de ting, du anskaffer dig, holder en vis kvalitet og standard, og er fremstillet af slidstærke og holdbare materialer, som bevarer deres udseende og funktion? Så bør du tjekke udvalget af hundeudstyr på petlux.dk ud. Hos Petlux finder du udelukkende hundefoder, hundeudstyr og tilbehør, som stammer fra anerkendte producenter, for hvem elementer som bæredygtighed og kvalitet i materialer og fremstilling er i højsædet.

I den online shop på petlux.dk finder du særligt udvalgte varer i kategorierne Spise, Sove, Pleje og Leg, som alle lever op til de høje standarder og krav, Petlux stiller til sine leverandører.

Lækre hundemøbler og tæpper fra Petlux

Til at imødekomme din hunds søvnbehov tilbyder Petlux lækre hundesenge fra den velansete producent MiaCara. Samtlige hundesenge, du finder på petlux.dk, er udført i kvalitetsmaterialer – se for eksempel de smukke og diskrete box-senge, fremstillet i ultra slidstærkt stof, som er aftageligt og 100% vaskbart. Box-sengen fra MiaCara inkluderer en elastisk skum madras (Øko Tex Standard 100 certificeret), som er særdeles komfortabel for hunden at ligge på, idet den former sig efter kroppen og samtidig yder optimal støtte.

MiaCara hundesenge fås i flere størrelser: Small, Small/Medium, Medium og Large, så uanset om du har en Jack Russell Terrier, en bulldog, en Cocker Spaniel eller en Golden Retriever, kan du finde en hundeseng, som passer til netop din hund.

Premium hundefoder hos petlux.dk

Hvis du ikke ønsker at spise din hund af med generisk hundefoder, bør du kigge efter de rigtige kvalitetsmærker. Hos Petlux er sortimentet af hundefoder nøje udvalgt på basis af kriterier som kvalitet og ernæringsmæssig værdi. Du finder blandt andet hundefoder fra Orijen og Acana – to mærker, som borger for den høje standard, og som anbefales til hunde af alle størrelser og typer.

Se det fulde udvalg på petlux.dk