Træk solens stråler ned i haven med et spejlbassin

Et spejlbassin har en næsten magisk virkning på din have. Den kommer pludselig til at virke meget lysere, fordi vandet trækker solens lys derned. Både en have, der ikke har så meget lys, og en, hvor du ellers følte, at du havde masser af lys, kan derfor have stor glæde af et spejlbassin. Det kan virkelig være med til at ændre fornemmelsen i din have fuldstændig, så den kommer til at virke helt anderledes, end den gjorde før. 

Et godt sted for dig at købe et spejlbassin til haven er på webshoppen lyngeshop.dk. De har et stort udvalg af forskellige ting til haven. De har for eksempel også mange forskellige højbede, som du kan vælge imellem. Når du vil lave din have om, eller når du gerne vil opgradere den, er det derfor en god ide for dig, at du ser på det store udvalg, der er hos dem. Det er virkelig med til at gøre, at du kan få ændret udtrykket i din have markant – med nogle meget få ændringer. 

Som navnet spejlbassin nok antyder, så er et spejlbassin et bassin, hvor der ligger en overflade nede under vandet, der fungerer som et spejl. Det kan for eksempel være en stålplade, der ikke så hurtig bliver beskidt, og som kan holde til at ligge ude i al slags vejr. Det er altid vigtigt, at du tænker over det, når du skal vælge ting til din have. 

Spejlbassiner fås i mange forskellige udformninger. Du kan få små runde bassiner, der passer godt til for eksempel den romantiske have. Det kan være en have, hvor du har fokus på at have mange blomster og smukke frugttræer. Måske har du en hængekøje og et eller flere fuglehuse, hvor fuglene kan yngle eller få noget at spise. 

På lyngeshop.dk kan du dog også finde et spejlbassin, der er firkantet. Det passer godt ind i de mere minimalistiske haver. Det kan for eksempel være en japansk inspireret have, hvor der er fokus på de rene linjer og på at have planter fra Japan. Spejlbassinet kan her på en gang være med til at understrege de skarpe kanter, da det netop selv er firkantet, men kan også være med til at tilføje noget blødere og mere hyggeligt til havet i form af det vand, som det er fyldt med. 

Både børn og voksne elsker et flot spejlbassin i haven, og det vil hurtigt blive et af dine yndlingssteder, når du har fået sat det op.