Spandevis af spande

Er affaldsspanden i køkkenet ved at være passé? Kunne hygiejnespanden på badeværelset godt trænge til en opdateret, og er det ikke lige meget, hvordan udseendet og kvaliteten er? Så skal du besøge Boxdelux.dk 

Hos Boxdelux er der kælet for selv de mindste detaljer ved vores udvalg af pedalspande. Her har vi beholdere fra få til mange liters beholdning og i forskellige design, der både trækker veksler på gamle dyder og moderne islæt.

For eksempel kan du få en Nordal Pedalspand med en beholdning på 20 liter, der sender tankerne hen på de metalliske skraldespande, man fandt i baggyderne i USA i 1920’erne.

I den mere fremadskuede afdeling kan du købe en Yamazaki Tower pedalspand, der med sit futuristiske design helt sikkert vil få dine gæster til at kigge en ekstra gang. 
Yamazaki har også fremstillet en skraldespand, som med sit hvide design i plast gør, at skraldeposen ikke kan ses udefra.

Du kan også vælge nogle Zone pedalspande, hvor flere af dem gør sig bemærket med deres runde design, og selvfølgelig er de alle udstyret med pedalåbning, så du skåner ryggen, når du skal benytte spandene.

Designet er selvfølgelig en ting, men materialet af selve spanden har selvfølgelig også indflydelse på, hvordan spandene tager sig ud i dit hjem, og her kan du blandt andet vælge mellem de mere klassiske spande af metal, men du kan også vælge at foretrække en spand, udført i ruskind.
Sidstnævnte kan med sit udseende og fravalg af låg også bruges til opbevaring af materialer, der stikker højere end selve spanden.

Vi anbefaler, at hvis du vil holde din spand ren i længere tid, hvis du blandt andet benyttet den til snavset affald, tilkøber plastposer med stropper til at lukke dem. På den måde slipper du for rengøring og lugtgener i en længere periode, så du kan have glæde af dine spande i lang tid fremover.