Rank ryg og sund siddestilling med Herman Miller Embody

Har du ofte smerter i ryg, nakke, skuldre eller lænd? Lider du af spændte muskler med smertefulde moser til følge, og får du ofte hold i nakken eller ryggen? Så sidder du sandsynligvis forkert på stolen – eller du har en stol, som ikke yder din krop den optimale støtte. Mange kontorstole er decideret sundhedsskadelige at sidde på, da de ikke tillader, at man sidder i en stilling, som er hensigtsmæssig i forhold til at opretholde den rette postur. Ideelt bør man, når man sidder ned hele dagen (for eksempel på et kontor ved en arbejdsstation), indtage en holdning, hvor skuldrene er trukket tilbage og ned, og hvor ryggen er rank fra lænden og til toppen af issen. V

i ved jo bare godt alle sammen, at dette ikke sker. Selv om vi prøver ihærdigt at holde denne stilling, synker vi uvægerligt tilbage i en krum ryg, hagen fremskudt, og benene måske endda krydset. Denne siddestilling er direkte farlig for helbreddet. For det første blive hel kroppens cirkulation blokeret. Måske oplever du, at det snurrer i baller og lår, når du rejser dig fra kontorstolen efter en lang arbejdsdag. Dette skyldes, at dit blodomløb har været afskåret. Og det er ikke sundt i det lange løb.

Få en sundere siddestilling med Herman Miller Embody

Måske kender du bedst Herman Miller fra den ikoniske Aeron kontorstol. Embody er den nye generation af ergonomisk korrekte og anatomisk intelligente kontorstole fra Herman Miller. Hvor Aeron er behagelig og støttende, går Embody skridtet videre, og benytter avanceret teknologi for at understøtte kroppens siddende dele optimalt. Herman Miller Embody sørger for, via fordeling af vægt og trykpunkter, at supportere den korrekte holdning og de sunde bevægelser maksimalt.

Hver en del af stolen er frembragt med understøttelse af ergonomi og et sundt, kropsligt helbred for øje.Mere end 20 forskellige udviklere inden for felter som ergonomi, biomekanik og fysioterapi har bidraget til skabelsen af en stol, som kan hjælpe dig og dit helbred på rette kurs i hverdagen. Herman Miller Embody emulerer for eksempel rygradens kurvatur i selve ryglænet, så kroppen stimuleres til at opretholde den sunde holdning.

Billig Herman Miller Embody hos Valueshop.dk

Den gode nyhed er, at en Herman Miller Embody ikke behøver at koste en formue. Hos Valueshop.dk kan du i den online shop bestille en refurbished Herman Miller Embody – stolen er sat i stand, så den står som ny, og alle dele er efterset og kvalitetstestet. Læs mere om Herman Miller embody på valueshop.dk.