Giv dit barn en sjov og anderledes fødselsdag

Har dit barn snart fødselsdag? Og vil du gerne gøre dagen til noget helt særligt? Så er det en god ide, hvis du prøver at finde på noget, der passer perfekt til dit barns interesser. Hvis dit barn godt kan lide vand og de dyr, der bor under vandet, er det oplagt, at du overvejer at holde fødselsdagen et sted, hvor der er fokus på det. Det kan for eksempel være Den Blå Planet i København, hvis I bor der i nærheden. Der kan dit barn få en hyggelig dag sammen med sine venner, hvor de både lærer noget om dyrene under vandet, har mulighed for at komme tæt på dem og kan se på alle dyrene i akvariet efterfølgende. 

Det bliver mere og mere populært at holde børnefødselsdag i København på et sted som Den Blå Planet. Det skyldes flere ting. Først og fremmest slipper I for at få en masse børn hjem i jeres hus. Det kan være tungt at skulle underholde en stor gruppe af børn, særligt hvis I ikke har så meget plads, eller hvis det er vinter, så børnene ikke kan være udenfor. Derfor kan det være rart at få dem ud af huset og hen et sted som Den Blå Planet. 

Derudover er det selvfølgelig også populært, fordi der bliver taget godt hånd om børnene, når de er i akvariet. Der er et program, som I skal følge, hvor børnene bliver underholdt. Det betyder, at du ikke selv er nødt til at finde på skattejagter og andre former for lege for at underholde børnene, når de er hos jer. Selvfølgelig skal I med i akvariet og holde styr på børnene, men I slipper for en masse planlægning lang tid i forvejen, hvor I virkelig skal være kreative for at skabe en god fødselsdag. Det har Den Blå Planet allerede sørget for. 

Hvis du gerne vil have, at der er fokus på noget andet end slik, kage og masser af leg, er det også en god ide, at du vælger Den Blå Planet til børnefødselsdagen. Der kommer dit barn og hans eller hendes venner nemlig også til at lære en masse ting, når de er der. Børnene bliver præsenteret for levende slanger og hører om dyrene, der bor i akvariet. De kommer derfor ikke bare hjem og er en oplevelse rigere, men har også lært en masse om de dyr, der lever i og ved vandet.