Hvordan vælger man det rigtige trick løbehjul?

Når du kører på trick løbehjul, er det vigtigt at gå efter kvaliteten, da du ved freestyle scootering udsætter løbehjulet for ekstrem belastning.

Man hvordan finder man så den bedste kvalitet? Svaret er simpelt – du vælger et af de rigtige mærker, som de professionelle bruger. Her er nogle af de mest anerkendte producenter på markedet navne som Blunt, Crisp, District, Dominator, Ethic, Flavor og Lucky.

Disse brands leverer masser af forskellige modeller, som du kan vælge blandt alt efter dine behov og ambitioner med freestyle scootering. De billigste børneudgaver fra Dominator og Crisp fås ned til omkring 699-899,-, mens nogle af dyreste udgaver fra Lucky og Flavor ligger omkring 2299,-. Desto flere penge, du smider i dit trick løbehjul, desto større holdbarhed, smidighed og lækre features vil du typisk få med i købet.

Er kun det bedste godt nok til dig? Så er der også en anden måde…

Sammensæt dit eget specialbyggede trick løbehjul

Mange af de professionelle inden for freestyle scootering vælger selv at bygge deres trick løbehjul med de dele som vurdere er bedst for deres kørestil og kropsholdning. Dette er oftest en lidt dyrere udvej end at købe et færdigt trick løbehjul fra fabrikken, men kører du på meget højt plan – eller har ambitioner om det – er dette uden tvivl vejen at gå.

Med hjulene fra Eagle, bar’en fra District, forgaflen fra Flavor eller en af de mange tusinde kombinationer af custom-dele fra de stærke brands på markedet, kan du customize og eksperimentere med det helt perfekte trick løbehjul til dig og din måde at køre på.