Det behøver ikke altid at være blomster

Du har helt sikkert hørt det mange gange: “Sig det med blomster” – det kan dog blive for kedeligt, når man har sagt det med blomster mange gange. Derfor er det en god idé at kigge på alternativer, når man skal gøre en man holder af glad. I denne artikel vil du kunne læse om en af de mest alternative og unikke idéer til formålet.

Sig det med en.. ballon

Ja, du læste helt rigtigt. Det er muligt at sige det med en ballon. Du kan sende en ballon til ham eller hende, du holder meget af. Inde på All 4 Partys hjemmeside kan du nemlig vælge mellem en masse flotte balloner,s om du har mulighed for at sende til folk. Hvis du eksempelvis har en ven, der har fødselsdag, så kan du sende den direkte til ham. Det eneste du skal gøre, det er at vælge en anden leveringsadresse, når du bestiller.

Ballonerne er fyldt med helium, og de er lavet af tykt gummi. Det er derfor ikke de balloner, du kender fra Tivoli. De er nemlig lavet af folie, og de holder ikke så længe, som dem fra All 4 Party gør. Gummiballonerne holder faktisk op til 5 uger eller endnu længere, hvis man behandler dem godt.

Eksempler på balloner

Som nævnt tidligere, så findes der en del balloner inde på deres hjemmeside. Nu vil jeg give nogle gode eksempler på, hvornår hvilke balloner kan bruges. De har en del balloner med tal på, eksempelvis: 18, 30, 40, 50 og 60. Disse er perfekte til runde fødselsdage som supplement til ens gave. En 18-års fødselsdag er også en vigtig begivenhed for unge mennesker, derfor kunne en ballon med tallet 18 være en god idé. Den holder længe, og derfor vil den holde humøret oppe i dens levetid. Ballonerne er også perfekte til børnefødselsdage. Send en ballon i dag, og gør en du holder af glad.