Pas godt på din hørelse hele livet

Selvom vi i dag ved mere og mere om, hvordan vi skal passe godt på vores hørelse, er der stadig mange, der får dårlig hørelse. Det skyldes, vi på trods af vores store viden, ikke passer godt nok på vores hørelse – og når vi først har mistet den, kan vi ikke få den igen. 

Det kan have store konsekvenser at miste hørelsen helt eller delvist. Særligt ens sociale liv kan lide stor overlast af det. Nogle synes, at det er så ubehageligt, at andre skal se, at de har høreapparat, at de isolerer sig. Andre bliver isoleret i et selskab, fordi de har så svært ved at høre, hvad andre siger. Det kan lige frem føre til, at alle prøver at undgå at sidde på din højre side, fordi du har dårlig hørelse på det højre øre. 

Derfor er det vigtigt, at du beskytter din hørelse hele livet igennem. Det er lige meget, om du har et støjende arbejde, eller du godt kan lide at høre høj musik til koncerter. Du skal altid sørge for at beskytte din hørelse ordentligt. Heldigvis kan du i dag købe en række forskellige produkter, der kan hjælpe dig med det. Dem kan du for eksempel købe på webshoppen Japebo.dk. De har et stort udvalg af de remedier, som du skal bruge. 

Du kan for eksempel købe nogle gode ørepropper, der kan være med til at dæmme op for en del af larmen. Propperne er nemme at sætte fast i øret og sidder godt fast, når de først sidder i. Du behøver derfor ikke hele tiden at gå og rette på dem eller være bange for, at de falder ud af øret: De skal nok blive siddende. 

Udover ørepropper kan du også finde en række forskelligt tilbehør til dit høreapparat på shoppen. Det kan for eksempel være spray eller renseservietter, som du kan bruge til at gøre høreapparatet rent med.