4 unikke ting, du kan gøre ved hjemmet

Dit hjem er et sted, hvor man skal føle sig hjemme og tilpas. Det er et sted, hvor der er plads til både udfoldelse og kreativitet, og det må meget gerne komme til udtryk i den måde, dit hjem tager sig ud på. Du kan tænke praktisk, og du kan tænke pænt. Nogle gange kan du være heldig, at en løsning er begge dele. Vi giver dig her forslag til 4 ting, som du kan gøre ved dit hjem, hvis det skal være lidt ekstra.

Gør noget ved dine kældergulve

Kældergulve er for mange lig med et stort øv. Vi gør sjældent noget ud af det, og generelt er der mange dårlige associationer forbundet med ordet kælder. Det vil vi gerne være med til at ændre på, og derfor kan du blandt andet gøre dine kældergulve til epoxygulve, som er meget bedre at gå og kigge på end det klassiske beton, der normalt er i kælderen. Og så behøves det ikke engang være så dyrt igen at lægge på kontra eksempelvis sildebensparket.

Er dit køkken fra 70’erne?

Så er det på tide at skifte det ud. Du har gået og kigget længe nok på det, og selvom det er en stor post i regnskabet for de fleste, så vil det uden tvivl være det værd, når du er færdig med projektet. Du kan spare en masse penge ved at gøre det selv, og er du eller din fætter kyndig ud i håndværkerfaget, bliver kvaliteten i sidste ende heller ikke noget problem.

Energioptimering af vinduerne

Hvis vinduerne er gamle og slidte, kan du givet dit hjem nyt liv på flere måder. For ikke nok med at nye vinduer kan gøre huset markant pænere at kigge på og være i, så kan du faktisk spare utroligt mange penge årligt på den elregning, der ryger ind et par gange i løbet af 12 måneder.

Læg en træterrasse mørkt træ

Lyst træ er perfekt til indendørs, hvor der ikke kommer lige så meget lys som udenfor. Men mørkt træ til terrassen er ideelt, hvis du vil give din have noget modenhed. Det ser bare super lækkert ud, og vi kan garantere, at du ikke vil komme til at fortryde det.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *