Hvad kan du blive? Populære jobs i 2020

2020 har budt på lidt af hvert, og det er sagt uden at overdrive. Men det skal ikke afholde dig fra at finde nye muligheder i hverken job eller dit private liv. Vi giver dig her tre bud på, hvad du kan blive – uden at du nødvendigvis behøves at gå på kompromis med, hvad du har lyst til at arbejde med.

Bliv personlig træner

Rigtig mange danskere elsker fitness, og derfor har vi ikke alene opbygget en stor viden inden for området, men der er også en potentiel stor kundegruppe, som gerne vil hyre en personlig træner til at hjælpe sig. Ved du derfor lidt mere end de fleste om fitness og træning, kan du sagtens gøre din hobby til en levevej og hjælpe andre til at få det bedre med dem selv. Der findes også en decideret personlig træner uddannelse.

Kostvejleder til vægttab

En kostvejleder arbejder teoretisk sammen med en personlig træner, selvom de aldrig ser hinanden. Begge har det samme formål: At få dig i en bedre fysisk forfatning. Her kan du også bruge din viden fra fitness, og igen kan du være med til at gøre dagen meget bedre for en anden person. Og det er en kæmpe gevinst i sig selv.

Influencer

Har du den helt rigtige karisma og udstråling, er influencer-vejen måske det rigtige for dig. Det er meget forskelligt, hvad en influencer tjener, men til gengæld kan man lave noget, som man faktisk nyder hver eneste dag. Hvis du er til gaming, og du er god til det, kan du blive fætteren til influenceren – nemlig streameren. Her er du stadig på, men dit spil er mere i fokus.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *