Pullerter sikrer trafikanter

En pullert er en form for stolpe, som kan bruges til at lave afspærringer ved steder hvor der er en særligrisiko for trafikanter såsom gående eller cyklister. Pullerter fungerer som en ekstra sikkerhed i forskelligesituationer. Med vores pullerter, der kommer i forskellige farver og former, kan du være med til at øgesikkerheden. Pullerterne kan fås i enten plast i forskellige farver og med reflekser eller i rustfrit stål.

Gør byrummet mere sikkert

Vores pullerter i rustfrit stål er lavet i et flot design, som kan passe ind i alle byrum. Pullerterne i rustfritstål kommer ligeledes i forskellige modeller, så der er rig mulighed for at finde præcis de pullerter, somdu har behov til dit område. Pullerterne kan leveres som forskellige løsninger, for eksempel som Flytbar,Foldbar eller Stationær – nogle har funktioner som gør at de nemt og sikkert kan fjernes, hvis dei en periode skal stå et andet sted.

Opdag de mange forskellige slags modeller

Med det store udvalg af pullerter i både plast i forskellige farver såvel som i rustfrit stål, er vi sikre på atdu kan finde præcis de pullerter, som du har brug for til dit byrum. Ud over pullerter, har vi ydermere etstort udvalg af andre produkter og andet udstyr til at højne sikkerheden i det offentlige rum og itrafikken. Tag gerne et kig på vores trafikspejle og fartbump, som sikrer at alle kan færdes trygt ogsikkert i trafikken.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige udstyr

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om hvilken slags pullerter du har behov for at købe til at højnesikkerheden i trafikken og i dit byrum. Vi er altid klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål ogforespørgsler, som du måtte have.