Frugt giver dig den ekstra energi

Vi kender alle til trætheden, der rammer os sidste på arbejdsdagen. Det er svært at overskue de sidste timer inden fyraften, hvilket gør det svært at yde det helt optimale. Manglen på energi kan ofte skyldes, at kroppen efterhånden har opbrugt alt den energi du fyldte på til frokost. Det er vigtigt hele tiden at tilføre ny energi til kroppen, så du holder hjernen skarp.

Er man løbet før for energi, så ender man ofte med noget hurtig energi i form af fx en chokoladebar. Men hvorfor ikke vælge en energikilde, der er sund og samtidig giver dig masser af energi? Frugt er nemlig en god kilde til energi! Derfor er det næsten et must for alle virksomheder at have en frugtordning. En frugtordning er en forholdsvis billig måde at øge tilfredsheden på arbejdspladsen – samtidig giver det medarbejderne øget energi til at udføre opgaverne.

Har i ikke allerede en frugtordning på din arbejdsplads i dag? Så er det noget i stærkt skal overveje. Her kan Frugtkurven.dk varmt anbefales. De har mange års erfaring med at levere frugt til virksomheder og ved præcis, hvordan den bedste pakke sammensættes til lige netop jeres behov. Derudover er de garant for den mest friske frugt på markedet, hvor der aldrig gås på kompromis med kvaliteten.

Udover frugt er det ligeledes muligt at kombinere frugtordningen med nødder og lignende, der giver det ekstra energi i løbet af dagen.