Fototapeter giver mulighed for personliggørelse

Tapethuset.dk er en hjemmeside, hvor man som kunde kan bestille fra et bredt udvalg af unikke fototapeter. Det er derudover også muligt at få fremstillet sit helt eget og et hundrede procent unikke fototapet. 

Tapethuset.dk sælger ikke alene fototapeter, men et bredt udvalg af alle typer af tapeter. Ønsker man dog det ypperste inden for personliggørelse af hjemmet, er fototapetet det oplagte valg. Med fototapeterne fra Tapethuset.dk er det nemlig let at skabe en unik og stilet atmosfære, som dog også er hjemlig. 

Fototapeter adskiller sig fra andre typer tapeter, da de netop er fotos, og dermed konkrete motiver, som let kan bruges til at skabe en specifik stemning i et rum. Fototapeter fylder ikke nødvendigvis et helt rum, eller en hel væg – det kan være et stort motiv, som optager en del af vægpladsen på samme måde som et enormt billede ville gøre. Derfor er fototapeterne også oplagte, hvis man ønsker et tonesættende element i et givent rum. Et stort og smukt fototapet vil straks tiltrække ethvert blik og være det første, man lægger mærke til i et rum. Det er ganske unikt, et modigt valg og dermed også et sikkert samtaleemne. 

Fototapetet kan med fordel bruges på eksempelvis et børneværelse, hvor en hel væk kan prydes med et enkelt motiv – såsom superhelte, prinsesser, dyr eller andet. Som voksen kan man dog også være interesseret i et stort motiv, som fylder en hel væg, såsom eksempelvis et kæmpe verdenskort, eller et fotografi af et landskab. Ønsker man at personliggøre fototapetet yderligere, tilbyder Tapethuset.dk en service, hvor egne billeder laves om til fototapetprints i høj kvalitet. Det er også muligt at vælge et fototapet fra Creative Collage-sortimentet. Med et sådant tapet kan man selv sammensætte sin vægs udseende ved at skabe en unik kombination af mindre tapetelementer; det er altså essentielt en kæmpe collage, og vigtigst af alt med ens helt eget, personlige præg. Uanset, om man ønsker egne billeder eller et stilet fotomotiv, er fototapet en oplagt måde at bringe personlig stil til væggene i hjemmet.