3 innovative lampeløsninger

Belysningen i dit hjem behøver langt fra at være kedelig og formel. Der findes mange flotte og innovative designs, der giver ordet ’lampe’ en helt ny mening og form. Lampen behøver ikke længere kun at opfylde sin funktion, men skal også bidrage til rummets design og følelse. Derfor får du her 3 innovative lampeløsninger, der kan give dig inspiration.

  1. Funktionelle former

Tænker du kun på den klassiske spisebordslampe, eller måske en fornem lysekrone, må du nøjes med deres nyfortolkning. Lamper findes nu i hundredevis forskellige og funktionelle former, så der ikke skal gås på kompromis med udseende og funktion. Alt fra runde lamper til cube lamper findes, og der findes ingen grænse for, hvilken form, en lampe kan tage.

  1. Højde og længde

Lamper findes i mange forskellige længer og højder. En sofalampe står ikke blot ved siden af sofaen, men kan række ind over og oplyse drilske hjørner. En natlampe kan strækkes og trækkes i, så du får det helt rigtige lys i sengen til aftenlæsningen. Der findes altså lamper til lige præcis den funktion eller det hjørne, du har brug for, og det kan tilpasses lige præcis den form, højde eller længde, du skal bruge.

  1. Indbygget trådløs opladning

Det er ikke den nyeste innovation inden for lamper, men det forbliver nok et af de fedeste og mest brugbare. De fleste mennesker nyder godt af en natlampe på deres bord, og det er oftest også der, mobiltelefonen ligger. En lampe med indbygget trådløs opladning er en game changer, så du ikke behøver at lade din telefon op hver nat. Ligger du den blot på foden af din lampe, har du en opladt telefon dagen efter. Dette design findes også i prisvenlige niveauer.