Vælg den rigtige lås til dit hjem

I dag findes der forskellige låsesystemer, der gør det svært at lave en kopi af en nøgle, ligesom de nyere låse også er sværere at bore eller dirke op end gamle låse. Bor du i en ældre ejendom, kan du derfor med fordel tage et ekstra kig på dine låse. Trænger de til at blive skiftet ud? Så er der derfor nogle ting, du bør holde in mente:

– Låsen skal have en høj dirkesikkerhed.

– Låsen skal have nøgler, der er sikret mod kopiering.

– Låsen skal have borebeskyttelse i cylinderhuset.

Cylinderlåse er det mest udbredte låsesystem hos danske villaejere, og i dette system finder du en af markedets bedste låse: Ruko 1200.

Ruko Serie 1200 – D12

Ruko’s Serie 1200 er et låsesystem til private hjem, som er produceret ud fra en patenteret d12-teknologi. D’et i d12 henviser til cylinderens udformning, hvor hullet til nøglen er formet som et D, mens 12-tallet henviser til antallet af koder på nøglen. Altså det antal skæringer nøglen har, som er med til at gøre låsesystemet mere sikkert.

Serie 1200 er et yderst populært valg, når det kommer til låsesystemer i Danmark, og det skyldes både den høje sikkerhed, men også det faktum, at du kun skal bruge én nøgle til alle dine døre. Du slipper altså for at lede efter den rigtige nøgle i nøglebundtet, og kan i stedet åbne både hoveddør, terrassedør og postkasse med en og samme nøgle.

Billigsikring.dk – anerkendt og professionelt salg af sikringsprodukter

Billigsikring.dk er Guld Certificeret af Ruko, hvilket er den højeste certificering Ruko giver, og det er din garanti for høj ekspertise og stor faglig grundighed. Desuden var virksomheden den første til at indføre online salg af sikringsprodukter i Danmark, og det har sikret dem en god position på markedet – og dermed også gode priser til dig, der er på jagt efter nye låsesystemer.

Skal låsene skiftes i dit hjem, så gør dig selv en tjeneste, og kig på billigsikring.dk. Har du spørgsmål eller bare brug for hjælp til at finde den rigtige løsning til dit behov, så sætter billigsikring.dk altid kunden i centrum – og du er velkommen til både at ringe og skrive.