Tre grunde til, at Puky løbecykler er så populære

Hvis du har mindre børn, har du helt sikkert ikke kunnet undgå at se de små løbecykler, som snart sagt hvert barn efterhånden har. Måske har du også overvejet, om dit eget barn ikke skulle have sådan en. 

I denne artikel kommer vi ind på tre grunde til, at løbecykler er så populære, og vi tager særligt udgangspunkt i en Puky løbecykel. Vi har skrevet den med inspiration fra abckids.dk, hvor du blandt andet kan købe lige præcis den form for cykel. 

1. Dit barn får en bedre balance af at køre på løbecykel

Når dit barn kører på løbecykel, er det med til at gøre, at han eller hun får en langt bedre balance. For små børn gælder generelt, at de skal have deres balance udfordret så meget som muligt, så den bliver virkelig god. På løbecyklen kan barnet sætte fødderne ned, når det er ved at miste balancen, men kan også løfte fødderne og så suse af sted, når det har fundet ud af, hvordan det bedst skal køre på cyklen. Når dit barn har mestret at køre på en løbecykel, går der ikke lang tid, før han eller hun kan køre på en rigtig cykel. 

2. Dit barn får motion af at køre på en løbecykel

Det er sundt for både børn og voksne at få rørt sig så meget som muligt. Derfor er en løbecykel også en rigtig god ide til dit barn. Med løbecyklen kan selv små børn komme hen til for eksempel deres institution ved egen hjælp. Cyklen er også smart, når du gerne vil have børnene med ud at handle, men der er for langt for barnet at gå. Med en løbecykel vil du ofte opleve, at dit barn suser af sted langt foran dig: Der handler det ikke om at lokke barnet med, men i højere grad om at sikre, at barnet ikke kører ind i nogen eller noget. 

3. En Puky løbecykel kan holde i mange år

En Puky løbecykel koster nogle penge, men det er også en investering. Dit barn vil blive rigtig glad for at have den, men cyklen vil være i så god kvalitet, at dit næste barn også sagtens kan bruge den, eller du kan give den videre til nogle andre. Hvis du ikke har andre, der kan bruge den, kan du sælge den videre. Der er virkelig mange år i en Puky løbecykel. Det er derfor en rigtig god investering for dig.