Tag en dykkeruddannelse og opdag en helt ny verden

Er du en vandhund, der hungrer efter at opdage verdenen under bølgen blå? Har det higet i dig efter at komme på rejser og udforske forskellige vande? Så er et grundkursus i dykning perfekt for dig. Med grundkurset fra GoDive opnår du at få et rigtigt dykkercertifikat.

Bliv certificeret dykker med SSI

Hos GoDive uddanner vi indenfor organisationen ”Scuba Schools International” (SSI), hvilket er en anerkendt organisation på verdensplan. Kurset giver adgang til dykning i både indland og udland. Grundkurset består af teori og derefter en dybdegående dykkertræning. Allerførst kommer du i vores havsimulator, og bagefter bliver du lukket ud i det åbne hav. På hvert skridt eller svømmetag af vejen, bliver du guidet af vores veluddannede instruktører under sikre forhold.

Deluxe dykkeruddannelse

Skal dit dykkerkursus have lidt ekstra? Så kan du tilkøbe Deluxe versionen. Deluxe versionen indeholder udover teori, pooltræning og træning i åbent vand, to par ekstra træningsdyk. Det ene foregår i Kattegatcentret og det andet på en af vores ture. Et Deluxe kursus giver altså lige det ekstra spændende indspark i dit kursus. Lige meget hvilket kursus, du vælger er du godt rustet til at skulle ud at dykke i fremtiden.

Start dit eventyr allerede i dag

Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i en af vores kurser. Vi er det største og eneste dykkercenter i Aarhus, og vi står klar til at hjælpe dig rigtig godt i gang. En dykkeruddannelse er så meget mere end et stykke papir. Det er nøglen til en helt ny verden fuld af vidunderlige dyr og oplevelser. For at få det maksimale ud af dit dykkerkursus er det en fantastisk idé at udnytte det på rejser eller på ture rundt omkring i Danmark. Start dit dykkereventyr og udfordr dig selv.