Sprayvoks til alle hårtyper

Søger du et hårprodukt, der kan agere som en voks og spray på samme tid? Det har aldrig været nemmere at opnå et professionelt salonresultat med en såkaldt sprayvoks, der kombinerer netop disse to egenskaber. Her er det muligt at kreere masser af tekstur, volumen og holdbarhed på samme tid. Denne kombination er genial, når du har stylet dit hår med et krøllejern, idet sprayvoksen skaber en mere afslappet og mindre stylet effekt i udtrykket. En voksspray kan nemlig give håret en mere livlig struktur, hvor krøllerne falder naturligt. Samtidig skaber en voksspray masser af holdbarhed, så krøllerne eller dit på anden vis stylede hår holder hele dagen.

Hvordan anvendes en voksspray?

Som enhver anden hårspray skal en voksspray rystes godt før brug. Når du påfører produktet, er det vigtigt at holde sprayen godt 10 cm væk fra håret og først påføre små mængder ved hårrødderne. Ønsker du eksempelvis en sideskilning er det en god idé at koncentrere spraypåføringen ekstra på dette område af håret. Det kan også være, at du ønsker masser af volumen ved hårrødderne, hvilket er nemmest at skabe ved at vende hovedet nedad og påføre sprayen på bagsiden af hovedet ved hårrødderne. Her behøver du ikke at arbejde produktet ind med hænderne, da sprayfunktionen fordeler produktet helt perfekt og naturligt i håret.

Plejende ingredienser

Flere vokssprays inkorporer plejende ingredienser som solsikke- og arganolie, der både beskytter og giver håret mere fleksibilitet. I modsætning til en almindelig hårspray virker vokssprays derfor også blødgørende, så du ikke får det typiske udtørrede look, man sommetider får ved brug af hårspray. På den måde kan du være sikker på at få et smukt og glansfuldt resultat, der samtidig beskytter og plejer håret. Hertil anvender man typisk Cera Alba – en naturlig bivoks – i vokssprays, der sikrer en stærk holdbarhed og bevaring af håret struktur efter styling.