Solide reolløsninger til virksomheder

Mange virksomhedsejere kender til besværet ved at bygge et godt reolsystem op, der kan rumme alle varer og produkter, der findes i butikken. Måske er du indehaver af en virksomhed, der har brug for hjælp til, hvordan du skaber den bedste kunderejse gennem butikken. Hvilke produkter skal stå forrest og bagerst i butikken og hvad skal placeres øverst og nederst? Læs med her.

Et godt reolsystem

Første skridt er at anskaffe sig et godt, solidt og robust reolsystem, der kan holde til at have varerne stående. Vil du gerne spare penge, kan du købe dine grenreoler brugte – især, hvis de bare skal stå på lageret. De kan sammensættes efter dit behov, og det gør dem nemme at arbejde med og fleksible at flytte rundt på.

De mest solgte produkter forrest

Det giver måske sig selv, at dine bestsellere er dem, dine potentielle kunder er mest interesserede i at købe. Derfor kan du med fordel tage et kig i dine data og statistikker for at finde ud af, hvilke produkter du sælger flest af. Disse bør du placere længst fremme i butikken for at skabe et hurtigt blikfang.

Supermarkederne placerer dem bagerst

Supermarkederne har en anden strategi. De placerer de mest solgte produkter bagerst, fordi de så er sikre på, at folk bevæger sig hele vejen gennem butikkerne og falder over de gode tilbud på vejen. Dette er en anden strategi, du kan gøre brug af, hvis du sælger et produkt, der er uundværligt for forbrugeren.

God og dårlig hyldeplads

I forhold til højden, bør du placere de produkter, du helst vil sælge, i midten af reolen, så de er lettest at se og få fat på. De billigste produkter med lavest avance bør placeres nederst, da det er her, de færreste kigger, når de shopper.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *