Smukke ørekæder til dit næste smykkeprojekt

Står du og skal i gang med at lave øreringe? Ønsker du at få længde på? Så kan ørekæder fra Amaida være svaret til dig. De smukke ørekæder i sølv eller gulv er en eminent måde at få længde på dine smykkekreationer. Tjek vores flotte udvalg ud allerede i dag.

Praktiske og smukke

Ørekæder er praktiske, da du slipper for at købe låsen. De har en lille stav for enden som gør det nemt at få det gennem hullerne i ørene. Det ser også utroligt elegant ud at bare have en ørekæde gennem øret og giver et flot spil i øreringene. Med ørekæder kan du sætte flere perler på i længden eller bare en enkelt, hvis du vil skabe et enkelt udtryk. De fine ørekæder på vores hjemmeside findes også i flere forskellige længder såsom 135 mm, 83 mm og 100 mm. Mulighederne er mange med de flotte ørekæder, som falder flot fra ørene.

Alt til smykkekreationer

Er du også på udkig efter perler til dine ørekæder, så finder du det også hos Amaida. Vi har alt fra perlemorsperler, til keramikperler i fine former til de smukke Swarovski perler og alt indimellem. Vi sælger også værktøj til at lave smykker samt låse, halskæder og meget mere. Lige meget, hvad du står og mangler, så har vi det her hos Amaida.

Start allerede i dag

Ethvert smykkeeventyr starter med at drage inspiration, så tag et kig på vores kæmpe udvalg af smykker allerede i dag og find lige præcis de produkter, du har brug for, for at kunne realisere dine drømmesmykker. Har du spørgsmål til vores produkter eller services, så tøv endelig ikke med at kontakte os.