Skadedyrsbekæmpelse med rottefælder

Har du opdaget små huller i væggen, rør der har været gnavet i, eller hørt små hvisle- og kradselyde? Så har du nok højst sandsynligt fået besøg af mus eller rotter. Det er et problem, der skal løses hurtigt, da mus og rotter er skadedyr. De generer mennesket og forårsager skade og gene. Der findes ikke noget værre eller mere nervepirrende, at vide de render rundt i dit nærmiljø. Hvis du effektivt vil komme problemet til livs, så kan du bruge rottefælder fra Avifauna.

Rottefælder af forskellige arter

Hvis du har taget beslutningen om at ordne dit rotte- eller museproblem selv, så tag et kig på rottefælder hos Avifauna. Deres rottefælder kan bruges både i private hjem, hos virksomheder, restaurationer og andre steder hvor man skulle være blevet ramt af mus eller rotter. Du kan få fælderne i forskellige størrelser, det kommer selvfølgelig an på omfanget af dit problem. Hos Avifauna kan du få de klassiske smækfælder, som er de mest hyppigt anvendte. Den type af rottefælder er også nemme at aktivere. Udover den klassiske har de også andre rottefælder, såsom bur- og gitterfælder, som blot indfanger musen eller rotten. Med disse rottefælder skader man ikke dyrene og man kan frigive dem i naturen igen, væk fra huset.

Hvis man har hund og småbørn i huset..

Alt efter hvor dit problem er opstået henne, anbefales det at vælge rottefælder der blot indfanger dyrene, hvis man har småbørn eller hund i huset. Med de klassiske rottefælder kan man nemlig risikere, at en nysgerrig hundesnude, eller nogle små fingre kommer i klemme. Derfor er burfælder eller gitterfælder de mest sikre valg og er stadig lige så effektive som smækfælder.