Sjove og naturtro dukker giver dit barn mange sjove lege

Leder du efter en dukke til dit barn, der virkelig er lavet med sans for detaljer og udført, så dens ansigt virkelig ligner en rigtig baby? Så bør du overveje dukkerne fra det spanske mærke Asi. De laver dukker, hvor der virkelig er kælet for alle detaljer i de fine plastikansigter. Det gør, at det ikke er svært for dit barn at forestille sig, at det er en rigtig baby. Dermed bliver det meget nemmere for dit barn at leve sig ind i rollen som forælder til barnet. 

Der findes mange steder på nettet, hvor du kan købe en Asi dukke. Et af de steder, hvor de virkelig har et stort udvalg, er på webshoppen legehimlen.dk. Du kan for eksempel få en dukke, der har samme størrelse som en rigtig baby. De naturtro træk kombineret med den helt rigtige størrelse gør, at det ikke kræver meget fantasi for at forestille sig, at det er en rigtig baby, som dit barn holder i armene. Det kan give barnet mange gode timer med at lege med dukkerne. 

Asi laver både drenge- og pigedukker. Det gør det muligt for dit barn at have den form for dukker, som han eller hun foretrækker. Det kan være meget forskelligt fra barn til barn.

Du kan selvfølgelig også finde et stort udvalg af tøj til dit barns dukke. Det er både tøj i lyserød og lyseblå, hvis det er vigtigt for barnet, at dukken har den rigtige farve på i forhold til sit køn. 

Dukkerne er lavet med fyld af kapok, der er meget allergivenligt materiale. Hvis dit barn lider af allergi, eller du er bange for, at han eller hun skal komme til at udvikle det, er det derfor et rigtig godt valg til dig. Derudover tager kapok ikke så godt imod fugt, samtidig med at det kan tåle at blive vasket.