Seasidegroup.dk

Kvalitetstøj til kvinder og mænd – til den modebevidste forbruger

Den kvalitetsbevidste forbruger, der er engageret i mode, finder en samling af alle de lækreste mærker på Seasidegroup.dk. Webshoppen har en masse kendte mærker og forhandler tøj til både kvinder og mænd. Sortimentet består blandt andet af tøj fra Sand Copenhagen, Tommy Hilfiger, Day Birger et Mikkelsen, Armani og mange flere.

Når du handler hos Seasidegroup, er du garanteret at gøre et godt køb af en kvalitetsvare, der vil holde i mange år. Således henvender webshoppen sig også til den bevidste forbruger, der er stilbevidst og ved, hvad der vil passe ind i den allerede eksisterende garderobe og bringe glæde i mange år. På den måde er det penge godt givet ud at investere i kvalitet – og det gør du ved at handle hos Seasidegroup.dk

Når du har sammensat dit ønskede outfit og lagt varerne i kurven, bør den sidste overvejelse altid være, om du har de rette sko og de rette accessories til netop det sæt, du har lagt i kurven. Med det store udvalg på Seasidegroup bliver det intet problem at finde sko og tasker, der matcher til lige netop det outfit, du er ved at bestille hjem.

Seasidegroup.dk forhandler både tøj, sko, lingerie, badetøj og accessories såsom tasker, tørklæder og smykker. Hvis din garderobe trænger til et frisk pust, finder du altså alt, hvad dit hjerte måtte begære på Seasidegroup.dk. De har ligeledes tre fysiske butikker, som holder til i Løkken og Blokhus. Ønsker du at prøve varerne, er du altid velkommen til at svinge forbi. Vælger du at bestille fra webshoppen, får du fri fragt ved køb over 500 kroner, og din ordre bliver leveret inden for 1-3 hverdage. Desuden har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan returnere dit køb. Seasidegroup har desuden en kundeklub, du kan blive medlem af, hvorefter du vil modtage gode råd til styling tips samt blive informeret om produktnyheder.