Sæt dit stempel nemt og hurtigt på dine varer

Hvis du arbejder med eller forhandler ting i træ, kan det være en god ide for dig at anskaffe et stempel, så du nemt kan sætte dit mærke på dine varer. På den måde bliver det tydeligt for alle, at det er dine. Det kan for eksempel være med til at identificere trætingene som en del af dit brand. Det kan derfor være med til, at de kan holde deres pris. 

Hvis du leder efter et godt sted at købe stempler, kan du for eksempel prøve at se på Gravør Dynesen. De har et stort udvalg af forskellige stempler og har været i branchen i rigtig mange år. De har derfor helt styr på deres håndværk og de gamle traditioner. Det betyder dog ikke, at de ikke holder sig opdaterede i forhold til de nye muligheder, der opstår i branchen. Snarere tværtimod. De er begejstrede for deres fag og er hele tiden ivrige efter at tage nye metoder at udføre det i brug. Derfor kan du også altid komme til dem, hvis du har en specialopgave. 

Når du arbejder med træ, vil det være naturligt at vælge et stempel, der kan varmes op. På den måde kan du præge dit logo, dine initialer eller dit navn ind i træet med stemplet. Det vil  se flot og råt ud, samtidig med at det er meget svært at fjerne. Du kan dermed sætte det på alt lige fra træskeer til paller. 

Hvis du hellere vil sætte et stempel i for eksempel blæk, kan du også gøre det. Gravør Dynesen har mange forskellige typer af stempler og kan altid hjælpe dig med at finde frem til det, der vil være det bedste i forhold til dine behov. Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. 

Du kan selvfølgelig også købe stempler hos dem, hvis du arbejder i andre materialer end træ.