Pift hjemmet op med en dekorationsstige

Hvis du er vild med et romantisk look i hjemmet og samtidig gerne vil være praktisk, så er en dekorationsstige måske noget for dig. De kommer i mange forskellige varianter og er typisk lavet i en type af træ. En dekorationsstige kan bruges både til pynt og opbevaring, så det er bare at finde, en der passer ind i dit hjem og til din stil. Tag eksempelvis et kig hos Hos Fru Nips, hvor du kan finde en skøn dekorationsstige i unika træ.

En dekorationsstige til forskellige formål

Deres dekorationsstige i unika træ er fra Ib Laursen, som er kendte for deres skønne dekorationsvarer og brugskunst til hjemmet. Stigen er 150cm høj og 37,7cm bred og kan bruges til både pynt og opbevaring. Den har 12 knager som kan bruges til alverdens formål. Måske vil du bruge en dekorationsstige på badeværelset til opbevaring af håndklæder og små opbevaringskasser og vægkurve, eller måske skal den bruges på værelset eller gangen til at opbevare muleposer og tasker? Stigen holder også til at stå udendørs, hvor den kan pynte på en terrasse og opbevare varme tæpper og lanterner. Ja, der er faktisk mange muligheder med en dekorationsstige, det er kun fantasien sætter grænser. Stigens look passer perfekt ind i et hjem med en romantisk stil, fransk landstil, eller en rå fabriksstil.

Få boliginspiration

Hos Fru Nips er en online butik, der er fyldt til renden med smukke og dekorative nipsting og møbler til hjemmet. Udvalget tager udgangspunkt i nøje udvalgte mærker i høj kvalitet, såsom Ib Laursen. Lad dig inspirere af det store udvalg og de romantiske stile – du falder helt sikkert over noget, du ikke kan undvære. Køb eller bliv inspireret af de dekorative nips til hjemmet.