Personvægte til både privat og professionelt brug

Der er mange forskellige situationer, hvor det nødvendigt at veje sig – eller hvor det i hvert fald er sjovt. Sidstnævnte er nok mest i privaten, mens de nødvendige situationer opstår i fitnesscentre, hos lægen, på hospitaler og mange andre steder. Hos Vægteksperten.dk finder du personvægte i alle afskygninger, og fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet.

Medicinske personvægte

Til medicinske formål finder du forskellige former for personvægte.

Et eksempel er den mobile vægt KERN MCD, der gør det let at veje ældre og syge, fordi det foregår siddende. Stolen kan veje personer op til 300 kg. og i øvrigt nemt transportere brugeren fra et sted til et andet.

Et andet eksempel er personvægten fra ADAM, MUW 300L, der samtidig gør det muligt at måle højden – begge dele gennem ultralyd, så unøjagtigheder elimineres. En god vægt til fitnesscentre og sundhedsformål, hvor det er nødvendigt at omregne data til BMI.

Et tredje eksempel, som mange lægehuse er glade for, er personvægten KERN MPK/MPL, der forbedrer det ergonomiske isæt ved vejning. Platformen er sikker og komfortabel at stå på, og den er hygiejnisk og let at tørre af.

Traditionelle personvægte

Til det private hjem er det ikke de store, tunge personvægte, der er aktuelle, men derimod de små og flotte.

Her er vægten PHOENIX 2 et populært valg – måske fordi den kan tale? Badevægten har en flade, der er større og mere robust end de fleste, designet er stilrent og enkelt og vægten er helt perfekt til personer med nedsat syn.

Er du til et lysere look, så er vægten ELITE Sølv fra MyWeight også en lækker detalje til badeværelset. Det slidstærke glasdesign er enkelt og stærkt, og det belyste display er let at aflæse fra afstand.

Det skal du huske

Når du skal vælge en ny vægt til klinikken eller til dit eget badeværelse, så er der et par små ting, du kan tage højde for, inden du starter søgningen. Hvor mange kilo skal vægten som minimum kunne veje? Hvor stor tolerance kan du acceptere i præcision? Har du særlige krav til designet? Skal vægten kunne tale, så du ikke selv skal aflæse resultatet? Og sidst men ikke mindst skal du overveje, om det er nødvendigt, at brugeren kan vejes siddende?

Når du har lavet en liste med krav, så er det enkelt og let at starte søgningen efter den rette personvægt. Og kan du ikke finde den helt rigtige, så spørg hos Vægteksperten.dk, der hellere end gerne giver en ekstra hånd til deres kunder.