Monterbar pallevogn til tunge løft

Med en pallevogn fra Asp Produktudvikling får du et produkt, der er bygget til at klare det hårde arbejde for dig. Pallevognen kan monteres på en gravemaskines doserblad og løfte og transportere samme last som gravemaskinens egen vægt. Den monterbare pallevogn er udviklet i samarbejde med mennesker fra bygge- og anlægsbranchen, som beskæftiger sig med netop denne form for maskiner til hverdag og derfor ved, hvad der forventes af en optimal palleløfter. Med udgangspunkt i dette har Asp Produktudvikling udviklet en fleksibel og solid monterbar palleløfter, som fungerer i alle vejrforhold, er nem at håndtere og egnet til tunge løft og længere transport. På den måde adskiller den sig fra den klassiske manuelle palleløfter, som er god til lette løft og kortere transport.

 

Forebyg arbejdsskader

Den monterbare pallevogn til gravemaskiner forebygger arbejdsskader ved at spare dig for voldsomme fysiske belastninger. Dog kan du med fordel købe yderligere håndteringsudstyr for netop at undgå arbejdsskader. Hvis du eksempelvis arbejder med fliser eller andet meget tungt materiale, er det oplagt også at købe en vakuumløfter, som lige såvel kan monteres på gravemaskinen. Kombinationen af en pallevogn til transportering og en vakuumløfter til håndtering af dit udstyr er perfekt til bygge- og anlægsbranchen. Asp Produktudvikling har både udviklet en stor og en lille vakuumløfter, så der er hjælp at hente til håndtering af udstyr i alle størrelser.

Kontakt os allerede i dag

Asp Produktudvikling har over 20 års erfaring i branchen og har udviklet og solgt løfte- og håndteringsudstyr til bygge- og anlægsbranchen i to årtier. Derfor kan vi med ro i maven sige, at vores produkter er gennemarbejdede. Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere vejledning, sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *