Minimér risikoen for olie- og kemikalieudslip med effektive spildbakker

Industrivirksomheder og autoværksteder, der har olie- og kemikalier stående i flasker, dunke eller tromler, kan minimere risikoen for miljøforurening ved at anvende spildbakker. Spildbakker fås i mange forskellige størrelser, og de er designet til at have dunke, tromler og flasker med miljøfarlige stoffer stående på en forsvarlig måde. Spildbakker kan købes til favorable priser, og de er en langt billigere løsning end at skulle betale dyrt for en oprensning, hvis der først er sket et olie- eller kemikalieudslip.

Spildbakker i mange størrelser er nemme at anvende og rengøre

Hos virksomheden Oliesug A/S fås et stort udvalg af spildbakker i mange forskellige størrelser til konkurrencedygtige priser. I kan vælge små spildbakker, der egner sig til små flasker med kemikalier, som kan stå på f.eks. en hylde på et lager. Vælger I mellemstore eller store spildbakker, er der god plads til dunke og tromler med olie- og kemikalier. Nogle spildbakker er også designet til at stå udendørs, hvis virksomheden f.eks. har tromler med kemikalier, batterier eller andet stående udendørs. Spildbakkerne opsamler olie- og kemikalieudslip på en effektiv måde, og spildbakkerne kan derefter tømmes på en forsvarlig måde, så de ikke skader miljøet. Spildbakkerne er fremstillet af plasticmateriale og er nemme at rengøre, så de kan hurtigt anvendes igen. Med Oliesug spildbakker behøver virksomheder ikke at bekymre sig om risikoen for uheldige olie- og kemikalieudslip, der forurener større områder og skader miljøet. Virksomheder slipper også for at skulle betale dyre regninger for oprensning.

Erfaren leverandør med stor ekspertise

Oliesug A/S har stor ekspertise inden for produktion og salg af dansk patenterede innovative absorberingsprodukter, der henvender sig til industrien, autoværksteder samt beredskabs- og redningstjenester. Har I spørgsmål vedrørende spildbakker, så får I en rigtig god kundeservice, og I kan bestille og få leveret netop det antal spildbakker, I har brug for. Som virksomhed kan I få professionel vejledning til at vælge netop den type af spildbakker, som passer til jeres virksomhed.