Maileg – charmerende og magisk interiør

Maileg blev etableret i 1999 og det er lykkes grundlæggeren, Dorthe Mailil, at skabe et univers, der er både charmerende, magisk og ikke mindst vanedannende. Har du først købt en enkelt af de små nisser, så kan du ikke holde fingrene fra de andre. Og det samme gælder med legetøjet til børneværelset; det pynter og skaber en sådan glæde hos de små, at det er nærmest umuligt ikke at købe mere.

Inspiration fra Byernes By

Dorthe Mailil er uddannet fra Danmarks Designskole, og har efterfølgende suppleret uddannelse med studier på L’ecole d’art de Marseille i Paris – og det er tydeligt at se, at den fortryllende by har givet inspiration til det magiske univers, hun har skabt for Maileg.

Hele konceptet bag Maileg udspringer dog ikke fra Byernes By men derimod fra en lille figur, Dorthe skabte tilbage i sin studietid. En særpræget lerfigur som vandt klassens hjerter, og som hun senere udviklede til en hel familie af små figurer, der tillod Dorthe at mærke sin forbindelse til barndommen og dens mange glæder.

En tidløs og uendelig verden

Bag Maileg ligger mere end blot fortællingen om en lerfigur, der blev skabt for mange år siden. Det handler om ro, fordybelse og eventyrlige fortællinger, hvor der er plads til fantasi og leg. Hos Maileg sover musene i tændstikæsker, prinsesserne inviterer til teselskab og fortryllende figurer tager på skovtur i magiske omgivelser.

Du finder inspiration, leg og glæde i alle Mailegs produkter, der tager udgangspunkt i børnenes favoritlege og -historier. Og det er ikke kun børnene der elsker det finurlige univers. Det er værdsat af alle aldersgrupper for det charmerende udtryk og for at indbyde til leg og fortælling når som helst og hvor som helst.

Kvaliteten ligger i detaljen

At Maileg er indbegrebet af god kvalitet kan ikke diskuteres. Alle produkter er skabt med kærlighed og omtanke og med fokus på at få den bedst mulige kvalitet. Legetøjet kan tåle at blive brugt, delt og leget med i generation efter generation, for det er dét, der skaber fortællingen.

Det magiske og charmerende univers opstår, når Dorthe Mailil bruger uvurderlig meget tid og energi på at tilpasse de sidste – men vigtige – detaljer. For det er her, figurerne virkelig kommer til live. Det gælder for eksempel håndsyede øjne og tøj.

Sidst men ikke mindst er Mailegs moderne, skandinaviske udtryk i samspil med et barnligt visuelt udtryk en særlig kombination, der gør, at man ikke kan undgå at forelske sig i den eventyrlige verden, mærket repræsenterer.